Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Den goda varumärkesfrukosten

2018-11-06 @ 08:00 - 09:30

Varmt välkommen till en tänkarverkstad. Tillsammans ska vi hitta ansvarsområden och möjligheter till att utveckla ert företag in i framtiden så vi tillsammans når de globala målen.

Med en vision som har ett högre syfte än företaget självt och som bidrar till de globala målen trippelstärker ni varumärket. Ni förstärker er kärnkompetens, medarbetarnas engagemang ökar och kunderna blir era bästa säljare.

Tänkarverkstaden sker i ett samarbete mellan www.Prohelia.se och www.5Vtill5P.se Sara Jansson, vd Prohelia, och Pia Anderson varumärkesledare, författare och föreläsare håller i morgonens tänkarverkstad.

OBS! Det är viktigt att du anmäler dig på den här länken https://simplesignup.se/event/139504. Tänkarverkstaden kostar 250 kr ex moms. Vi bjuder på frukost och resterande intäkter går oavkortat till organisationen Hand in hands arbete med att hjälpa kvinnor att starta företag. http://handinhand.nu/stod-oss/

Om Sara: Personalen är det viktigaste ett företag har, att ha personal som mår bra och trivs är grunden för att ett företag ska kunna utvecklas. Sara har tidigare arbetat som ledare inom försäljning/marknad och HR. Hon vet av egen erfarenhet att ledare idag har en komplex vardag där arbetsmiljö- och medarbetares hälsa är en viktig del.

Om Pia: Pia är varumärkesledaren som har ett starkt engagemang i hållbar affärsutveckling för att nå de globala målen 2030. Just nu är hon aktuell med boken ”Bygg det goda varumärket: Så blir kunden er bästa säljare”.

Details

Date:
2018-11-06
Time:
08:00 - 09:30

Venue

Kollaboratoriet Uppsala
Östra Ågatan 19
Uppsala, 75322 Sweden
+ Google Map
Website:
http://www.kollaboratorietuppsala.se/

All Current Bookings

Here you see all bookings at Kollaboratoriet, including those open to the public and those for specific groups.