Boka | Kontakta oss

Kollaboratoriet Uppsala är vad du gör det till

Ett rum för möjligheter

Kollaboratoriet är en plats för olika typer av aktiviteter, antingen öppna för allmänheten, endast för inbjudna eller för privata möten.  Syftet med lokalen är att vara en plats för gränsöverskridande möten och samarbeten. Här sker aktiviteter som antingen är drivna av oss som arbetar mer lokalen, eller av de som bokar den.

Kollaboratoriet ligger i centrala Uppsala, precis vid Fyrisån. Rummet är designat för aktiviteter upp till 40 personer och är ca 80m2 till ytan. Möblemanget är flexibelt och möbler kan antingen flyttas ut, eller in, beroende på aktivitet. Lokalen kan bokas och användas kostnadsfritt.

Kollaboratoriet är öppet för alla att boka, du hittar vårt bokningsformulär längre ner på den här sidan. Om du har ett öppet event, ett samarbetsmöte, en utställning, en workshop eller någon annan typ av aktivitet där du behöver en plats att vara på – tveka inte att kontakta oss!

Praktikaliteter

I Kollaboratoriet hittar du det mesta du behöver för att hålla din aktivitet. När det kommer till det tekniska så finns här en projektor (svart vga-sladd) och en smartboard (grå vga-sladd). Här hittar du också muggar i hårdplast som du gärna får låna. Kom ihåg att ta med egen dryck/mat/fika och diska och gör snyggt efter dig. I lokalen hittar du också en mindre mängd workshopmaterial såsom post-itspennor och papper i olika storlekar. Om du ska använda mycket material är det dock bra om du tar med det.

Boka Kollaboratoriet

Du bokar lokalen genom att fylla i formuläret nedan. Här kommer du få uppge detaljerna kring din aktivitet och motivera varför du vill vara på Kollaboratoriet, baserat på lokalens teman och riktlinjer.

Klicka här för att komma till bokningen

Nuvarande bokningar

Kontakt

Besöksadress                    Östra Ågatan 19 (ground floor), 75 322, Uppsala, Sweden

Email                                         kollaboratorietuppsala@gmail.com

Koordinator                           Sanna Gunnarsson