Kollaboratoriet lämnar Östra Ågatan 19

CEMUS och våra samarbetspartners har beslutat oss för att flytta ut från Kollaboratoriet på Östra Ågatan 19. Istället för att behålla en tom lokal och fortsätta att betala hyra, kommer Intendenturen Gamla Torget att ta över utrymmet.

Med det sagt så kommer Kollaboratoriet som mötesplats tillbaka! Kollaboratoriet kommer fortsatt att vilja spela en viktig roll och stödja allt fantastiskt arbete studenter, civilsamhället och lokala aktörer gör. Målet är att hitta en ny lokal i centrala Uppsala när socialt distanserade möten kan återupptas. Undervisning på campus påbörjas på nytt 15 juni, läs mer här: https://rektorsbloggen.uu.se/2020/05/29/kravet-distansundervisning-lattas-upp/.

Vi utforskar även möjligheterna att utveckla en online-plattform för att samla och dela alla våra Kollaboratorie-historier. Håll koll den här hemsidan och sociala medier för mer nyheter och uppdateringar de kommande månaderna.

Tills sist vill vi tacka alla som nyttjat Kollaboratoriet de här åren – stort tack för ert strålande arbete och engagemang! Ta hand om varandra, håll avstånden och fortsätt mötas, kollaborera online!